Política 23/03/2012

"Si algú ha de guiar la batalla som nosaltres. Serem la tropa de xoc": 5 frases de Pujol al congrés de CDC

L'expresident de la Generalitat adverteix que "no és viable la Catalunya que ens volen imposar"

Ara
1 min

ReusJordi Pujol s'acomiada de la presidència de CDC en el congrés del partit que ha començat aquest divendres. En el seu discurs de comiat, l'expresident de la Generalitat ha esperonat els delegats que assisteixen a la reunió a preparar-se per una batalla "èpica". Aquestes són les 5 frases més destacades del seu discurs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

1. "Potser la independència no és viable o és difícilment viable, però tampoc és viable la Catalunya que ens volen imposar".

2. "Cordeu-vos bé les sabates, vénen temps difícils, tinguem confiança, tots junts hem de prendre consciència que potser sí que tindrem una gran confrontació. Mirem d'evitar-la, però hem d'estar preparats per si arriba, perquè la cohesió a Catalunya està amenaçada i també la seva convivència".

3. "Podria ser que durant aquesta legislatura hi hagués un moment de gran dificultat, que obligués CiU a enfrontar-se a una situació amb una forta càrrega èpica per salvar la personalitat pròpia de Catalunya".

4. "I si algú que és capaç de guiar aquesta batalla som nosaltres. La tropa de xoc serà la de Convergència".

5. "No demano que el partit faci seva aquesta afirmació, però per mi, després de la sentència del TC vivim en un Estat que no té Constitució, o que té una Constitució en la qual Catalunya és deixada de banda, arraconada".

stats