Política 29/09/2017

Lluís Llach: "Diumenge podrem anar a votar, tot i que en alguns llocs hi haurà dificultats"

Diu que si la participació fos del 63% aniria a "agrair-ho a Lourdes", en una entrevista a RAC1

Ara
1 min
Lluís Llach, en una imatge d'arxiu

Barcelona"Crec que podrem anar a votar tot i que en alguns llocs hi haurà dificultats". Així s'ha expressat aquest divendres en una entrevista a 'El món a RAC1' el diputat de Junts pel Sí (JxSí) Lluís Llach, que considera que "la gent s'ho muntarà com sigui i guanyarem".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Llach s'ha referit a l'enquesta que ha publicat aquest divendres 'eldiario.es' que apunta que hi haurà un 63% de participació en el referèndum i ha assegurat que si aquest fos el resultat ara mateix se n'aniria a Lourdes a agrair-ho. "No ho crec", ha insistit. El diputat ha assegurat que mai ha pensat que no es votaria i ha afegit que "hi ha molta gent que s'ha arriscat molt". No obstant això, ha assegurat que l'únic moment que creia que el Procés no tiraria endavant és quan la CUP no va votar els pressupostos.

Sobre si repetiria com a diputat, Llach ha assegurat que "només hi seria si fos una emergència. He de mirar de plegar per poder viure". A més, també ha parlat sobre Joan Manuel Serrat i ha opinat que és "un compositor de collons". "És molt d'obediència socialista de tota la vida", ha afegit.

Respecte al paper que estan jugant els socialistes en la situació política actual, Llach ha assegurat que "han deixat de ser PSC per ser PSOE pur". "Em sap greu que Miquel Iceta es pugui posar al servei d'una causa equivocada", ha apuntat.

stats