Política 26/08/2013

Geli respon a Balmón que al PSC "no hi sobra ningú, sinó que hi falta gent"

L'exconsellera assegura que no forma part del partit per debilitar-lo i defensa "la unió des de la diversitat"

Acn
1 min
La diputada del PSC i exconsellera de Salut Marina Geli ha presentat al Parlament la moció del PSC per rebutjat l'enduriment de les condicions de l'avortament que vol impulsar el PP / PERE TORDERA

BarcelonaL'exconsellera Marina Geli ha replicat al secretari d'acció política del PSC, Antonio Balmón, que al PSC "no hi sobra ningú, sinó que hi falta gent". En declaracions a l'ACN, Geli ha recordat que en els últims temps ja han anat marxant persones del partit i ha afirmat que "ara és l'hora de sumar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que Balmón hagi defensat que els "professionals del soroll" sobren al partit i hagi citat Joaquim Nadal, Marina Geli i Àngel Ros, l'exconsellera de Sanitat durant l'etapa del tripartit ha assegurat que no forma part dels socialistes catalans per debilitar el PSC. A més, ha defensat que el partit serà "més útil si continua adaptant el seu discurs al pluralisme de base". En la línia de la reacció de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, l'exconsellera Geli s'ha mostrat contraria a l'opinió de Balmón. A més, Geli ha afegit que al partit "hi falta gent", tot recordant que en les últimes cites electorals el PSC ha perdut votants.

Geli s'ha mostrat sorpresa perquè Balmón també fa referència a declaracions de l'exministre Celestino Corbacho, i ha assegurat que Corbacho tampoc sobra al PSC. L'exconsellera es defineix com una defensora de la suma interna que "no suposi una suma per diluir, sinó una suma des de la complexitat". En aquesta línia, ha argumentat que la unió s'ha de construir des de la diversitat. "El PSC ha de ser més transversal", ha afegit.

stats