LES FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 14/07/2011

Mas-Colell desconcerta l'esquerra

Després que el conseller d'Economia hagi plantejat que els funcionaris treballin més per menys, el PSC ha mostrat el seu "desconcert", ICV-EUiA ho ha considerat una "broma de mal gust" i ERC vol més claredat

Redacció/agències
1 min

BarcelonaTreballar més per menys. És el plantejament que ha fet avui el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, per al funcionariat català. I l'esquerra no ha trigat a respondre, amb diferents graus de contundència. La portaveu del PSC al Parlament, Laia Bonet, no ha amagat el seu “desconcert” davant les paraules de Mas-Colell, que ha alertat que es tracta d'un “tema seriós” com perquè es llenci sense concretar. “Quan es demanen sacrificis s'ha de saber si és un globus sonda o és realment la intenció del Govern". Ha afegit que "hi ha altres vies que no sigui afectar els sous dels treballadors públics".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una línia similar, la portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, ha exigit més concreció, tant en les propostes com en els objectius que persegueixen. Simó ha deplorat el “catastrofisme” del Govern. També ha instat Mas-Colell a esclarir si ha llançat un globus sonda i “quant temps trigarà a matisar-lo”. En canvi, la portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha titllat les paraules de Mas-Colell com una “broma de mal gust”. Per Ortiz, el Govern no fa més que “malparlar i fer demagògia” sobre els funcionaris, que ha recordat que ja tenen el sou retallat.

stats