RETALLADES
Política 05/09/2012

De Gispert rebutja abaixar el sou dels diputats: "Si cobren menys de 3.000 euros, no sé com anirem"

La presidenta del Parlament afirma que ara es cobra el mateix que el 2003, i que la cambra catalana va ser la primera a retallar en viatges, cotxes i salaris

Efe
1 min
La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, a la seva cadira de l’hemicicle de la cambra.

BarcelonaLa presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha demanat aquest dimecres que no es retallin els sous dels diputats, perquè si acaben cobrant menys de 3.000 euros, les coses aniran malament. "El 2003 jo cobrava 3.000 euros com a diputada. Actualment, un diputat ras també en cobra 3.000, i han passat vuit anys. Quan es parla d'abaixar el sou als polítics, si l'abaixem més, ja no sé com anirem", ha dit avui De Gispert a RAC1.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del Parlament també ha defensat que la cambra catalana va ser "la primera institució" a fer retallades en els viatges, cotxes oficials i sous dels diputats.

En la mateixa entrevista, De Gispert ha explicat que l'històric socialista Higini Clotas no li ha comunicat la seva renúncia com a diputat, i ha opinat que el fins ara vicepresident segon de la mesa "està trist, perquè té un sentit molt institucional de les coses i no li agrada com s'ha fet aquest procés".

stats