Política 08/02/2011

El PP acusa Zapatero d'ajudar Catalunya per tapar la "pèssima" gestió que va fer el PSC

La portaveu parlamentària, Soraya Sáenz de Santamaría, creu que el president espanyol demostra la seva "debilitat" política

Joan Rusiñol
1 min

MadridA les files del PP no ha acabat d'agradar l'entesa entre el president del govern espanyol i el president de la Generalitat, ahir a la Moncloa, a l'hora de buscar una sortida que doni oxigen a les finances catalanes, sobretot a través de la possibilitat d'emetre deute. Per la portaveu popular al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, la raó és clara: "Vol posar sota la catifa la pèssima gestió de malbaratament que va fer el PSC al capdavant del tripartit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la dirigent del PP, ha quedat acreditada la mala gestió que, a parer seu, va fer el president José Montilla, amb la complicitat de Zapatero, que va autoritzar "increments" successius per millorar el finançament de Catalunya a través del Consell de Política Fiscal i Financera.

Segons ha explicat, a banda de voler amagar la gestió socialista a Catalunya, el pacte amb Artur Mas també demostra la voluntat de voler "tapar la debilitat parlamentària" del PSOE al Congrés per tirar endavant les reformes i la necessitat que té de comptar amb els vots de CiU.

El PP està molt molest amb el president espanyol perquè es va negar a permetre el refinançament de l'elevat deute de l'Ajuntament de Madrid.

stats