TANCAMENT DE TV3
Política 28/02/2011

El govern valencià assegura ara que "és favorable a les emissions de TV3" però que els manca un "espai on emetre"

Vicent Rambla insta als que "es manifesten en contra" del tancament de les emissions de TV3 al País Valencià a "manifestar-se també a Barcelona" perquè Canal 9 pugui ser emès al territori català.

Núria Martínez
1 min

BarcelonaEl vicepresident primer i conseller valencià d'Indústria, Vicent Rambla, ha assegurat que el seu govern "està a favor de que es pugui veure TV3, Canal Sur o qualsevol altra emissora que legalment emet a l'Estat" però s'ha excusat dient que el que cal "és un espai on emetre". Rambla ha afirmat que el govern valencià no ha pres la decisió de tallar emissions sinó "qui il·legalment les estava duent a terme, per tant, estem davant la normalització d'una situació il·legal". El vicepresident ha avançat que el seu govern continuarà reclamant un tercer múltiplex al govern espanyol. "Espero que s'afegeixin tots els que volen que es vegi TV3, fins i tot el govern de Catalunya, per reclamar que ens deixin un espai", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També ha instat als que "es manifesten aquí en contra" del tancament de les emissions de TV3 a "manifestar-se també a Barcelona" perquè Canal 9 pugui ser emès en territori català.

stats