Política 01/03/2013

Urdangarin fa dos trimestres que no paga la hipoteca de Pedralbes i el seu advocat diu que és "complicat", perquè no té feina

Mario Pascual Vives espera que no els desnonin del palauet. "No cridem el mal temps", diu

Ara
1 min
La infanta podria perdre mig palauet de Pedralbes

BarcelonaL'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, veu "complicat" que el seu client pagui la hipoteca del palauet de Pedralbes, ja que està a l'atur. "Com que no té feina, és complicat", ha dit als periodistes. El duc de Palma va declarar fa uns dies davant el jutge instructor del cas Nóos que fa dos trimestres que no paga el rebut del crèdit hipotecari concedit el 2004 per La Caixa per comprar el palauet. Preguntat sobre si els ducs podrien trobar-se en el futur en una situació de desnonament per no pagar la hipoteca, l'advocat ha contestat: "Esperem que no, no cridem el mal temps". "Confiem que pugui pagar", ha conclòs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La mansió de Pedralbes va ser adquirida pels ducs de Palma per 5,8 milions d'euros el 2004. Sobre la finca pesa una hipoteca a 30 anys que els va donar La Caixa, l'entitat que encara manté contractada la infanta, a l'Obra Social. El crèdit que els van donar va cobrir bona part de l'import de la casa. L'instructor del cas va reclamar a l'entitat els informes pericials del crèdit i es va informar del procés de compra de l'habitatge, de més de 700 metres sobre un solar de 2.124 metres quadrats. Els ducs hi van destinar, a més, dos milions per a una reforma.

stats