Publicitat
Publicitat

Zaragoza admet contractes de seguretat amb el grup de Método 3 però nega el cas d'espionatge

Navarro creu que les insinuacions sobre les escoltes que haurien encarregat els socialistes "no tenen ni cap ni peus"

L'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza ha explicat que l'any 2009 el PSC va signar tres contractes amb empreses de seguretat del mateix grup que Método 3 per realitzar "auditories de seguretat, anàlisi dels defectes i inversions en protecció", i l'any 2011 en va signar un altre per registrar si hi havia micròfons instal·lats a la seu. Però no per espiar converses.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha negat aquest dimecres que el seu partit hagi contactat mai els serveis de l'empresa Método 3. Ha negat, per tant, que fos el PSC qui contractés detectius per espiar la conversa entre la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola. "Hem buscat la documentació sobre els treballs amb empreses de seguretat i no hi ha cap factura ni contacte amb aquesta empresa", ha assegurat. "Als documents i factures oficials [del partit] no apareix el nom d'aquesta empresa [Método 3], encara que sí que hi ha encàrrecs a altres empreses de seguretat, i tot això no té res a veure amb aquesta pel·lícula d'espionatge", ha dit Navarro poc abans de la roda de premsa que ha convocat Zaragoza.

Navarro ha al·legat que "si el 2010 el PSC hagués tingut aquesta informació" comprometedora pels interessos de CiU, just abans de les eleccions al Parlament, "jo no era llavors a la direcció, però suposo que aquesta informació s'hauria posat en mans del jutge". "No tindria sentit pagar per obtenir una determinada informació i després no utilitzar-la. Aquesta història no té ni cap ni peus", ha reblat.

Més continguts de Política

  1. El Govern critica que es filtrin documents sota sumari

    Mas trasllada al Parlament que està disposat a donar explicacions sobre el finançament de CDC

  2. Així es va omplint la Via Lliure de la Meridiana: més de la meitat dels trams ja tenen una ocupació alta

    Només hi ha una quinzena de trams amb ocupació baixa. Hi ha més de 250.000 inscrits, segons l'última dada oficial

  3. Un informe apunta que Catalunya seguiria a l'euro i al mercat interior europeu encara que Espanya la vetés a la UE

    L'estudi apunta igualment que el més probable és que el nou estat segueixi formant part de la institució comunitària, però assenyala vies alternatives en cas que no fos així

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT