SUCCESSOS
Societat 05/02/2011

Apareix una dona morta amb signes de violència en un domicili de Badalona

Una dona, de 33 anys, ha aparegut morta i amb signes externs de violència al seu domicili de Badalona. Els Mossos han detingut un home per la seva presumpte relació amb els fets

Redacció
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han trobat avui una dona morta amb signes externs de violència en un domicili de Badalona (Barcelonès) i, poc després, han detingut un home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per la seva presumpta relació amb els fets. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, l'avís s'ha rebut a dos quarts de cinc de la matinada d'avui i en accedir al domicili han trobat la dona morta.

Poc després, els Mossos han detingut, també a Badalona, un home com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi per estar presumptament relacionat amb els fets. Al domicili, hi vivien la víctima, d'uns 33 anys, i el seu marit, que es trobava a l'interior de l'habitatge en el moment de l'agressió, i que també ha estat agredit i presentava lesions d'escassa gravetat. Tots dos són de nacionalitat pakistanesa.

Fonts pròximes a la investigació expliquen que, entre les 04.00 i les 05.00 hores, un o diversos individus han accedit al pis i han agredit el marit i matat la dona, a cops o per asfíxia, ja que no hi ha evidència que utilitzessin armes de foc o armes blanques. Des dels Mossos s'ha remarcat que s'estan investigant els fets per intentar aclarir com s'ha produït la mort de la dona i els motius d'aquesta agressió, en la qual no es descarta que hi hagi més d'una persona implicada.

stats