Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

Joan Roca

És el xef del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca i passarà uns dies descobrint la gastronomia alemanya

Els estius per a nosaltres són temporada de feina. Molta feina i poc lleure. Tenim la sort que al restaurant el treball és molt regular. A l'estiu tenim molts visitants estrangers; el nostre client canvia, però la feina és la mateixa. També ens hem de dedicar als càterings per als banquets i festivals, com el de Cap Roig. El ritme es manté inalterable, però amb moltes més coses per controlar. I també hem de dedicar un temps a les entrevistes. Avui he atès una tele japonesa, una anglesa i una revista gastronòmica. També he parlat en un programa de ràdio. El restaurant només el tanquem alguns dies per Nadal i Setmana Santa. I de cara a l'estiu, podré escapar-me uns dies a descobrir Berlín. Acostumo a planejar els viatges amb motius gastronòmics i professionals, tot i que també viatjo per plaer, com un petit creuer pel Mediterrani que vam fer. Ara em ve de gust conèixer la ciutat alemanya i visitar alguns restaurants de la zona i dels voltants. No vull perdre-me'n un que hi ha a Colònia. També passaré uns dies a l'Empordà perquè la meva dona és d'allà. I la resta de l'estiu voltaré per Girona i faré sortides amb la família. Quan no faig vacances, els dies de festa la meva manera de relaxar-me és anar en bicicleta. Me n'he comprat una no fa gaire i aprofito que al Gironès hi ha molts carrils bici per passejar. Porto un ritme de vida bastant accelerat, però em trobo còmode perquè crec que tinc sort de tenir una feina que m'agrada.

Més continguts de