Societat 27/11/2012

El cap de la Policia Local de Sabadell i l'alcaldessa de Montcada, també imputats per la trama urbanística

El cas s'ha destapat aquest dimarts al matí amb l'escorcoll de l'Ajuntament de Sabadell

Efe
1 min

Sabadell / MontcadaL'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, i el cap de la Policia Local de Sabadell, Josep Miquel Duran Macho, també estan imputats arran de l'operació per investigar la trama de corrupció urbanística i cobrament de comissions amb epicentre a l'ajuntament de la capital vallesana, l'alcalde de la qual, Manuel Bustos (PSC) està implicat en el cas.

Segons que fonts pròximes al cas, el titular del jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell ha dictat citacions per cridar a declarar en els pròxims dies com a imputats l'alcaldessa Maria Elena Pérez i el responsable de la Policia Local de Sabadell, entre una vintena de persones més.

En l'operació, anomenada Mercuri i que s'ha iniciat avui, els Mossos d'Esquadra han escorcollat les dependències de la Policia Local de Sabadell i també han entrat al despatx de l'alcaldessa de Montcada i Reixac per intervenir-hi expedients municipals. Tanmateix, Pérez no està implicada per cap afer urbanístic, sinó per un cas de tràfic d'influències descobert casualment mitjançant la intervenció del telèfon de Manuel Bustos.

stats