EDUCACIÓ
Societat 25/05/2013

Professors interins passen la nit a la Sagrada Família en protesta contra la llei Wert

L'objectiu del tancament era protestar contra les reformes educatives que planteja el govern espanyol i, al mateix temps, contra la política educativa de la Generalitat a través de la llei d'educació de Catalunya

Efe
1 min

BarcelonaUn grup de professors interins han passat la nit a la Sagrada Família de Barcelona, per protestar pel projecte de llei d'educació aprovat pel Govern i també contra la política educativa de la Generalitat.

Segons ha informat a EFE un portaveu dels tancats, els professors interins van entrar ahir a la nit al recinte de la Sagrada Família de Barcelona, després d'una concentració celebrada al carrer Provença, a les portes del temple.

Un grup dels participants en la protesta, convocada per l'Assemblea Groga contra les retallades i les reformes en el sector educatiu, han passat la nit al recinte religiós en una tancada simbòlica que han decidit abandonar pacíficament aquest matí.

L'objectiu del tancament era protestar per les reformes educatives que planteja el govern central i, al mateix temps, per la política educativa de la Generalitat a través de la llei d'educació de Catalunya, que els professors consideren precedent de l'anomenada "llei Wert".

La tancada a la Sagrada Família de Barcelona ha coincidit amb la del rectorat de la UB, que mig centenar d'estudiants i professors van ocupar des de dijous a la nit en protesta per les retallades pressupostàries.

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat poc després de les tres d'aquesta matinada el vestíbul del rectorat, situat a l'històric edifici de la plaça Universitat de Barcelona.

stats