Publicitat
Publicitat

Ryanair diu que els aterratges d'emergència a València complien amb la llei europea

"Aquests aterratges d'emergència són rutinaris i es produeixen de manera esporàdica, per aquest motiu estan regulats", assegura el president de l'aerolínia de baix cost

El president de Ryanair, Michael O'Leary, ha restat importància aquest dijous als tres aterratges d'emergència que va fer la companyia de baix cost a València el 26 de juliol per falta de combustible.

O'Leary ha dit, en una roda de premsa a Madrid, que els polèmics aterratges complien "totalment" amb els procediments de l'aerolínia i de la Unió Europea, i que es van dur a terme perquè els tres avions només tenien gasolina per volar uns 30 minuts més. "Aquests aterratges d'emergència són rutinaris i es produeixen de manera esporàdica, per aquest motiu estan regulats", ha afegit. Ha assegurat, a més, que cadascun d'aquests avions va volar addicionalment més d'una hora després de fer l'aproximació a Madrid.

O'Leary s'ha mostrat confiat que en dues o tres setmanes es coneguin els resultats de la investigació que estan fent les autoritats irlandeses i ha negat que se li pugui retirar la llicència, com va insinuar Aena, ni que els seus pilots rebin pressions. "Tenim constància de deu investigacions relacionades amb la seguretat a Espanya durant els últims dotze mesos sobre un total de més de 120.000 aterratges d'avions de la companyia [a Espanya]", ha dit.

Més continguts de Societat

  1. Sant Fèlix rep el premi dels castells impossibles

    La festa major de Vilafranca del Penedès disfruta amb l’exhibició més ajustada dels últims anys

  2. Detingut el passatger sense bitllet que va arrencar el lòbul d'una orella a un revisor de Renfe

    Els fets es van produir el passat 22 d'agost a l'estació de Mollet-Santa Rosa a Mollet del Vallès

  3. Dos muntanyencs catalans moren en dos accidents al Pirineu aragonès

    S'han precipitat al buit mentre realitzaven travessies per la glacera de l'Aneto