Societat 11/06/2013

La UPC ratifica els acomiadaments de 78 interins

La reunió del consell social que ha aprovat a decisió s'ha hagut de celebrar a la seu d'Universitats perquè una concentració l'havia impedida al rectorat del centre

Europa Press
1 min

BarcelonaEl consell social de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha ratificat aquest dimarts l'acomiadament de 78 interins de personal d'administració i serveis (PAS), després de traslladar de lloc la reunió, que en un primer moment s'ha suspès per les protestes de personal del centre.

D'aquesta manera, el consell social ratifica la decisió adoptada aquest dilluns pel consell de govern, i que per tant enterra definitivament la proposta de reduir un 25% la jornada i el sou del personal PAS com a alternativa als acomiadaments de 78 empleats.

El consell social s'havia de reunir a primera hora d'aquest dimarts a la UPC, però la protesta d'un centenar de membres ha obligat a interrompre la sessió. La trobada s'ha traslladat llavors a la secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat, a la Via Laietana de Barcelona, on sí que s'ha pogut desenvolupar amb normalitat, segons ha precisat la UPC en un comunicat.

stats