SUCCESSOS
Societat 23/04/2011

Mor una nena de 2 anys en un accident de trànsit a Sant Quirze del Vallès

El vehicle era ocupat per membres de la mateixa família, dos dels quals han resultat ferits greus

Redacció
1 min

BarcelonaUna nena de 2 anys ha mort aquest dissabte al migdia en un accident en una carretera comarcal, al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra.

L'accident ha passat a la C-1413A, que uneix Rubí i Sabadell, a l'altura del quilòmetre 16, on una furgoneta ocupada per sis membres de la mateixa família ha sortit de la via per causes que es desconeixen, segons han explicat les mateixes fonts.

L'avís s'ha produït a un quart de tres de la tarda. En el mateix accident, han resultat ferits greus dos dels fills, d'11 i 6 anys; un altre de 13 anys ha resultat ferit lleu i la mare, de 33 anys, també ha estat ferida lleu, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En total s'han produït cinc ferits, quatre dels quals són menors. Dos d'ells es troben en estat greu: un, un nen d'onze anys, ha estat evacuat a l'Hospital de la Vall d'Hebron en un helicòpter del SEM i l'altre, un menor de 6 anys, a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Els altres dos ferits són lleus. Es tracta de la mare, de 33 anys, i d'un noi de 13 anys, ambdós evacuats també al Parc Taulí, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques. Pel que fa l'altre menor, ha estat traslladat pel seu pare amb un vehicle propi a l'Hospital de Terrassa.

stats