Societat 29/04/2012

Les 3 alternatives dels Mossos per als insubmisos dels peatges: pagar, girar cua o multa

Una conductora relata en directe a Twitter el seu estira-i-arronsa amb la policia en un intent de #novullpagar al túnel del Cadí

Ara
1 min

BarcelonaTot i l'anunci que el Govern va fer dissabte a la nit que es multaria amb 100 euros els qui no paguessin els peatges, la xarxa segueix animant a la insubmissió. "Ens obliguen a girar a la zona habilitada o passar pagant; si no, ens denunciaran", ha tuitejat aquest diumenge a la tarda Carla Pautas (@carlapautas) en la que ha estat la segona retransmissió en directe d'insubmissió als peatges al túnel del Cadí, després de la de Núria Castells."Els mateixos Mossos diuen que la multa de 100 euros no té cap validesa legal", ha afegit en un tuit posterior.

La resposta dels Mossos, aquesta vegada, però, ha estat la mateixa que ahir van donar a la Núria els responsables del peatge. 3 alternatives: pagar, recular i desviar-se per la Collada o reconèixer el deute. "Com que no és una autopista, ens diuen que si estem parats és una infracció d'obstaculització del pas", ha assegurat la conductora.

Han estat els mateixos insubmisos els que han trucat als Mossos després de negar-se a pagar el peatge. La policia ha arribat després de 20 minuts per presentar-los aquestes alternatives, segons els tuits de Pautas.

stats