Societat 21/03/2013

La primatòloga Jane Goodall es disculpa per haver copiat fragments d'internet en el seu últim llibre

La prestigiosa científica de 78 anys, premi Príncep d'Astúries, assegura que esmenarà l'error en les pròximes edicions de 'Seeds of Hope', que surt a la venda d'aquí dues setmanes

Ara
1 min
La primatòloga Jane Goodall / EFE

BarcelonaLa prestigiosa primatòloga Jane Goodall ha hagut d'admetre que el seu pròxim llibre, 'Seed of Hope', conté frases i passatges sencers copiats directament de diverses pàgines web d'internet, com ara la Wikipedia. Goodall ha admès l'error i s'ha disculpat, després que el 'Washington Post' se n'ha fet ressò: "Per a aquest llibre hem fet una recerca llarga i exhaustiva. Estic angoixada, després de descobrir que algunes de les fonts excel·lents i valuoses que hem utilitzat no han sigut citades com cal. Vull expressar les meves més sinceres disculpes. Espero que sigui obvi que el meu únic objectiu només ha sigut aprendre per poder proporcionar una informació directa dels fets, destil·lats a partir d'una àmplia gamma de fonts fiables", assegura Goodall en un correu electrònic del qual també es fa ressò el mateix diari nord-americà.

'Seed of Hope', que Goodall ha escrit juntament amb l'editor i escriptor Gail Hudson, sortirà a la venda d'aquí dues setmanes.

La primatòloga ha assegurat que esmenarà l'error sobre la citació de fonts en les pròximes edicions del llibre.

stats