Societat 08/03/2012

Interrupció parcial del servei a l'estació de Reus per un descarrilament sense conseqüències

Dos vagons, d'un comboi d'onze, han sortit de la via per causes que es desconeixen

Acn
1 min

ReusEl trajecte entre les estacions de Reus i Plana de Picamoixons de la línia R14 de Renfe està interromput des de les 2.25 h de la matinada a causa d'un descarrilament sense conseqüències que ha tingut lloc a la instal·lació reusenca.

A aquella hora, un tren de mercaderies amb onze vagons que feia el trajecte Tarragona - Samper de Calanda entrava a l'estació de Reus. Per causes que es desconeixen, dos dels onze vagons han sortit de la via. A les 5.46 hores s'han retirat els nou vagons que havien quedat sobre la via, fet que ha permès restablir la circulació.

El trajecte Reus - Les Borges Blanques ha quedat restablert. El trajecte Reus - Plana de Picamoixons, en canvi, es fa en autobús. El servei en el tram Reus - Plana de Picamoixons ha continuat interromput.

Tècnics d'Adif i Renfe s'han desplaçat fins al punt de la incidència per treballar en les tasques de retirada del material i de reparació dels danys causats a la infraestructura. Ha estat necessari mobilitzar maquinària diversa, com ara un tren taller.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers en aquest trajecte, s'ha activat un servei alternatiu per carretera. Els viatgers dels serveis que enllacen Barcelona amb Lleida en ample convencional circularan desviats per Valls.

stats