SOCIETAT
Societat 28/03/2012

Detenen un home per 67 robatoris en quioscos de Barcelona

S'emportava diners, números de loteria, tabac i objectes relacionats amb el Barça. Forçava el pany de nit

Acn
2 min

BarcelonaEls Mossos han detingut un veí de Barcelona de 36 anys com a presumpte autor de 67 robatoris amb força en quioscos de la capital catalana. Segons la policia, el detingut forçava els panys i s'enduia diners, números de loteria, tabac i objectes relacionats amb el Barça. Els investigadors calculen que el valor dels objectes sostrets ascendeix a 77.000 euros.

Durant el 2011 es va constatar un augment de robatoris en un tipus de quiosc que tenia sempre el mateix pany. Els lladres feien un o dos forats al costat de l'orifici d'entrada de la clau amb un trepant i una broca per esbotzar-lo. Els cops sempre es cometien de nit o de matinada, quan el quiosc ja estava tancat al públic, i quan pel carrer hi havia poca gent.

A partir d'aquí va començar una investigació que va permetre, a finals d'any, detenir un home que presumptament acabava de forçar la porta d'un restaurant i al qual se li van intervenir dues capses de tabac i tres cartrons de loteria 'rasca rasca' del Barça, a més d'un trepant, diverses broques i un tornavís.

El detingut, que va resultar ser José Manuel A.F., estava relacionat amb tres robatoris de quioscos a Santa Coloma de Gramenet.

José Manuel A.F. va ser deixat en llibertat, però la policia va sospitar que podia estar al darrere d'altres cops a quioscos. Per això es van muntar diversos operatius amb l'objectiu d'enxampar 'in fraganti' l'autor dels fets.

La matinada del 22 de març, Jose Manuel A.F. va tornar a ser detingut, aquest cop quan, presumptament, acabava de forçar un quiosc de la Gran Via de les Corts Catalanes. El pany estava forçat de la mateixa manera i, segons la policia, l'home hi havia entrat per robar objectes de valor i diners.

L'home havia fugit del lloc dels fets en un vehicle que va ser interceptat pels Mossos. En el moment de la detenció se li van intervenir diversos paquets de tabac i altres efectes sostrets al quiosc i reconeguts per la víctima. Després de passar a disposició judicial, José Manuel A.F. va quedar en llibertat.

stats