Blogs 13/04/2011

Efecte Minecraft

2 min

Com si de la franquícia Call of Duty es tractés, Minecraft ha assolit una popularitat notable entre molts videojugadors. L'abast de la febre per Minecraft resulta difícil de creure, si ens fixem en la seva peculiar jugabilitat.

Minecraft és un videojoc d’estil sandbox en el que podem construir estructures tridimensionals compostes amb cubs, cosa que li atorga un aspecte clàssic que ressalta la naturalesa pixelada de les formes.

Veient l’èxit que ha obtingut era molt probable que altres desenvolupadors volguessin aprofitar la mateixa fórmula. Una cosa molt similar ha passat amb el videojoc d’Activision, Call of Duty, que ha aconseguit grans beneficis i que s'ha convertit en un model per a d'altres companyies de desenvolupament que han volgut seguir el seu camí, amb fortuna desigual.

FortressCraft Chapter 1 és el joc que tot just acaba de publicar ProjectorGames a Xbox Live Indie Games i que es pot descarregar a un preu aproximat de 3 €. FortressCraft compleix amb les expectatives i inclou una modalitat online per a cooperar amb els amics.

És una bona alternativa per a gaudir de l’estil MineCraft a la consola de Microsoft, però el seu llançament és simptomàtic de la falta d’imaginació dels professionals del sector... Uns creen i d'altres es limiten a copiar els millors.

stats