Anonymous ataca Sony

Els activistes han enviat un atac als servidors de la companyia per la demanda contra dos usuaris que havien piratejat la PlayStation 3

Redacció
1 min
Web de Sony penjada

BarcelonaEl grup d'activistes a internet Anonymous no en deixa passar ni una. Aquest vespre han atacat els servidors de la companyia Sony, després que aquesta hagués demandat dos usuaris de PlayStation que van aconseguir piratejar la PlayStation 3.

Aquesta tarda Anonymous ha publicat una advertència a la seva web. “Felicitats, Sony. Has aconseguit captar l'atenció d'Anonymous”, diu el text. Consideren aquestes demandes com un “delicte imperdonable contra la llibertat d'expressió i la llibertat d'internet” i acusa la companyia d'haver “abusat del sistema judicial” i que amb l'excusa de “victimitzar els seus propis clients” han “violat la seva privacitat” per haver accedit a les dades dels usuaris.

El comunicat resa que després d'utilitzar unes pràctiques que consideren “corruptes” i d'haver trepitjat aquests drets, ara la companyia “ha de ser trepitjada”. Argumenten que si la companyia “no està d'acord que els usuaris facin el que vulguin” amb els seus objectes, com una PlayStation “confiem que entengui les nostres motivacions” per atacar-los. Anonymous, alliçonant la multinacional, li adverteix que “no faci a una altra persona el que no vol que li facin”.

Aquestes accions s'han vist reflectides a la xarxa amb la caiguda progressiva de les webs de la companyia i dels servidors de joc de les màquines PlayStation, segons expliquen alguns usuaris. Malgrat això, la companyia japonesa ha posat un missatge al seu portal anunciant “tasques de manteniment” dels seus serveis.

stats