Una nova aplicació mòbil t'ajuda a escollir la millor hipoteca

L'empresa catalana FiBanx llança la primera aplicació mòbil que reuneix totes les ofertes dels bancs, les compara i ofereix a l'usuari el producte que s'adapta millor a les seves necessitats

Efe
1 min
@FiBanx, una aplicació que et recomana la millor hipoteca segons les teves necessitats

BarcelonaL'empresa catalana FiBanx ha llançat la primera aplicació mòbil per buscar una hipoteca, que reuneix totes les ofertes dels bancs per comparar-les i escollir la millor en funció de les necessitats de l'usuari.

Amb aquesta app pionera, l'usuari pot obtenir informació sobre els diferents tipus d'hipoteques i sobre l'Euríbor, entre altres aspectes, i disposar d'un informe personalitzat de les seves finances. D'acord amb les dades, l'app li aconsella el producte més adaptat a les seves necessitats.

"D'aquesta manera, a l'usuari no li cal desplaçar-se a cadascuna de les entitats bancàries per conèixer la seva oferta, sinó que l'app disposa de tota la informació i d'un servei d'anàlisi de la seva situació financera", segons explica l'empresa creadora del projecte.

L'aplicació, desenvolupada pels emprenedors i experts en el sector financer Gastón Apraiz i Eduardo Trujillo, és gratuïta i ja està disponible per a iOS i Android.

stats