xarxes

#elconvidat converteix #Mikimoto en tendència a Twitter

Les aspiracions polítiques de Miquel Calçada per contribuir al procés independentista, revelades al programa de TV3, sedueixen els usuaris de la xarxa social i el 'hashtag' #Mikimoto es converteix en 'trending topic' mundial

Ara
1 min

BarcelonaMiquel Calçada, per molts conegut com Mikimoto, és trending topic en l'àmbit espanyol des d'aquest dilluns a la nit, just després d'acabar el programa El convidat (#elconvidat) de TV3 dedicat al periodista català. De fet, poc després de finalitzar l'emissió, l'etiqueta #Mikimoto es va situar com a tendència mundial una bona estona. Calçada, que es troba als Estats Units estudiant un postgrau en Gestió Pública, no va amagar les seves aspiracions polítiques per contribuir al procés independentista català, i aquest ha sigut un dels aspectes que més ha seduït l'audiència internauta, que s'ha llançat a la xarxa social de les piulades per aplaudir les declaracions del periodista. Els més eufòrics el reclamen "President" i d'altres li atorguen Pep Guardiola com a company d'equip polític per desplaçar el tàndem Mas-Duran.

La revelació de la seva fe cristiana, una faceta desconeguda del popular periodista català, també ha sorprès tant l'audiència com els tuitaires. En aquest sentit, el també periodista Quim Morales piulava durant l'emissió del programa “Apa!! No us l'esperàveu aquesta! @miquelcalcada, creient i bastant practicant. Ja som dos, doncs".

El hashtag Mikimoto es manté com a tendència espanyola aquest dimarts al matí, més de nou hores després de finalitzar l'emissió d'El convidat.

stats