PEL·LÍCULES A LA XARXA

Facebook oferirà més pel·lícules de la fàbrica Warner Bros

La productora ha decidit ampliar l'oferta de pel·lícules distribuïdes a través de la xarxa social, després de fer una prova d'un mes amb el film 'The Dark Knight' i veure que la iniciativa funciona

Redacció
1 min
Facebook i Warner Bros

BarcelonaA inicis de març, Warner Bros va anunciar que faria una prova per llogar pel·lícules a través de la xarxa social Facebook, i es va convertir en la primera distribuïdora cinematogràfica a emprendre una iniciativa d'aquest tipus.

Arran de l'èxit de descàrregues que ha tingut la pel·lícula The Dark Knight a través de la pàgina de Facebook que Warner Bros va crear per fer el test, la productora i distribuïdora ha decidit ampliar la seva oferta amb 5 pel·lícules més, que es podran llogar o veure amb streaming: Harry Potter i la pedra filosofal, Harry Potter i la cambra secreta, Inception, Life as we know it i l'Ós Yogi.

El cost del lloguer és de 40 "Facebook credits", o 4 dòlars per pel·lícula, i els usuaris la poden veure tantes vegades com vulguin durant 48 hores. El lloguer està disponible a través de la pàgina de Facebook oficial de les 5 pel·lícules.

stats