Google Maps funcionarà sense cobertura de dades

Les aplicacions d'Android i iOS permetrà cercar llocs o calcular rutes dins dels mapes descarregats

Auri Garcia Morera
1 min
Google Maps

BarcelonaGoogle Maps oferirà totes les seves funcions sense necessitat de tenir cobertura de dades al telèfon mòbil. Les aplicacions d'Android i iOS, que ja deixaven descarregar els mapes d'una zona determinada per utilitzar-los sense connexió, permetran cercar llocs o calcular rutes dins d'aquests mapes descarregats.

La descàrrega de les dades, que inclouran informació detallada dels comerços com l'horari d'obertura o el telèfon, es farà quan el telèfon estigui connectat a una xarxa Wifi per evitar que consumeixi una gran quantitat de dades, excepte si l'usuari decideix el contrari expressament.

Un cop descarregada tota la informació, les aplicacions detectaran automàticament si el telèfon té connexió a la xarxa o no i en funció d'això utilitzaran la versió més actualitzada o la descarregada a la memòria. L'usuari no notarà la diferència. Si no hi ha connexió, només trobarà a faltar la informació de l'estat del trànsit.

Google ha anunciat les novetats aquest dimarts en un article que detalla que el nou mecanisme ja està inclòs en l'última versió de l'aplicació d'Android disponible a la Google Play Store. Els usuaris d'iOS, en canvi, s'hauran d'esperar uns dies més per culpa del procés de revisió de les actualitzacions per part d'Apple.

stats