Hi ha algú que intenta connectar amb extraterrestres via YouTube?

Un usuari puja a la xarxa més de 77.000 vídeos d'onze segons amb una seqüència misteriosa de figures geomètriques. Qui és i per què ho fa?

Ara
1 min

BarcelonaQuadrats i rectangles de color vermell i blau que es belluguen seguint una seqüència misteriosa amb un so acústic generat per ordinador. Tot plegat, onze segons. Si un vídeo així et sembla estrany, de ben segur que encara et semblarà més estrany que a YouTube n'hi hagi no un, sinó més de 77.000 vídeos així, tots seguint la mateixa pauta, però tots diferents. I tots ells han estat penjats pel mateix usuari, Web Drive Torso. Qui és? I per què ho fa?

No hi ha resposta per cap de les dues preguntes, de manera que tot són especulacions. Hi ha diverses teories presents a les xarxes per intentar trobar una explicació al fenomen. Les possibles respostes van des de codis per tal d'intentar connectar amb extraterrestres fins a codis que només els genis informàtics o de les matemàtiques poden desxifrar, passant, evidentment, per tota mena de teories de la conspiració.

El cas és que, sigui qui sigui, l'usuari que puja els vídeos a YouTube és molt prolífic. En puja cada dia de la setmana, excepte els diumenges. No s'atura ni tan sols per Nadal, quan va pujar un vídeo cada dos minuts.

stats