xarxes socials

Linkedin podria obtenir 274 milions de dòlars amb la seva sortida a borsa

La xarxa social té previst treure 7,84 milions d'accions a un preu d'entre 32 i 35 dòlars per títol. L'arribada al parquet novaiorquès es podria fer efectiva la setmana que ve

Redacció
1 min

BarcelonaLinkedin, la popular xarxa social de contactes entre professionals, ha fixat la seva sortida a borsa per un preu d'entre 32 i 35 dòlars per acció. La companyia podria obtenir fins a 274 milions de dòlars (190,7 milions d'euros) amb aquesta Oferta Pública de Venda (OPV) d'accions.

Segons els documents presentats avui a la Comissió del Mercat de Valors dels Estats Units, la xarxa social té pensat treure a borsa 7,84 milions de les seves accions, en una estrena que podria arribar la setmana que ve. El preu fixat per a la seva arribada al parquet novaiorquès, on començarà a cotitzar amb el símbol LNKD, suposa valorar tota la companyia en més de 3.000 milions de dòlars, lluny dels 65.000 milions en els que s'està valorant la xarxa social Facebook.

Amb 100 milions d'usuaris repartits en 200 països del món, Linkedin està en funcionament des del 2003 i, actualment, té un ritme de creixement d'un milió de comptes nous a la setmana.

L'anunci de la sortida a borsa de Linkein es produeix poc després de l'exitosa estrena de Renren, l'anomenat "Facebook xinès", a la Borsa de Nova York, on el 4 de maig es va disparar un 28,64%, en el seu primer dia de cotització.

stats