Tecnologia

Microsoft patenta una tecnologia legal per 'punxar' trucades realitzades a través de Skype

'Legal Intercept' s'instaura amb l'objectiu d'ampliar les possibilitats de seguiment i gravació de converses delictives i de caire terrorista efectuades a través de la xarxa

Redacció
1 min

BarcelonaMicrosoft ha patentat la tecnologia Legal Intercept, que permetrà al gegant d'Internet interceptar i enregistrar legalment les trucades de veu i de vídeo realitzades a través de Skype, el servei de trucades online que la companyia va adquirir a principis de maig per un total de 6.000 milions d'euros.

Segons publica Computer World, la tecnologia s'instaura amb l'objectiu d'ampliar les possibilitats de seguiment i gravació de converses delictives i de caire terrorista efectuades a través de la xarxa. Microsoft ha assegurat que l'eina s'assimila a les que utilitzen les empreses de telecomunicacions per complir amb les exigències governamentals en matèria de seguretat.

Amb la nova tecnologia patentada, Skype entra a formar part de CALEA -Communications Assistance for Law Enforcement Act-, una comissió de control d'empreses tecnològiques i de la comunicació, per motius de seguretat i d'Estat.

stats