Twitter es burla del cònsol espanyol que va tancar la delegació dues hores després de l'atemptat

Molts usuaris el comparen amb Ana Botella, que era en un hotel balneari de Lisboa durant la crisi del Madrid Arena

Ara
1 min

BarcelonaEls usuaris de Twitter han trobat una mina d'or en el cònsol espanyol que va decidir tancar la delegació a Boston perquè “ja havia arribat l'hora”, tot i que dues hores abans hi hagués un atemptat.

Per exemple, @LuisPerse ha publicat “El cònsol de Boston no sabia que hi havia consolat a Boston”, o l'usuària @RaquelMartos, que ha escrit: “Tuitegeu fluixet que el cònsol de Boston està fent la migdiada”. O també @LolaMentaRias, que fa referència a la destitució del cònsol per part del ministre d'Afers Exteriors: “Bona tarda a tothom menys al cònsul d'Espanya a Boston, que ja li han donat vacances per anar molt estressat”.

També han sigut molt habituals les comparacions entre el cònsol i l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, que no va cancel·lar una visita a un hotel balneari de Lisboa durant la crisi del Madrid Arena. @hugomabarca ha fet broma: “Si el cònsol de Boston hagués anat a un 'spa' de Lisboa potser haurien sigut més comprensius amb ell”. Un altre pertany al popular compte de @masaenfurecida: “Exteriors ha dit al cònsol si es pensava que era l'alcaldessa de Madrid o què”. També hi ha el de @dforcada, que ha escrit: "No sé per què critiquen tant el cònsol de Boston. Si l'únic que va fer va ser aplicar el manual de crisi d'Ana Botella. Pobret".

stats