Yahoo impulsa la natalitat entre els seus treballadors

La multinacional dobla els permisos de maternitat i paternitat i ofereix 500 dòlars als nous pares i mares

Ara
1 min

BarcelonaYahoo vol impulsar la natalitat entre els seus treballadors i treballadores i, per fer-ho possible, ha posat en marxa un pla amb diferents mesures d'estímul. La multinacional ha doblat els permisos de maternitat i paternitat. Les mares, que fins ara només tenien vuit setmanes de permís amb sou, passaran a tenir-ne setze; els pares en tindran vuit. A aquestes mesures cal sumar un ajut de 500 dòlars.

A Sillicon Valley s'especula que les noves mesures són una manera de buscar la pau laboral després del malestar creat arran la decisió de prohibir treballar des de casa, segons que informa l'NBC. La mesura, que en el seu dia es va implantar per afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, ha molestat a molts pares i mares. Amb tot, la prohibició de treballar a casa afecta tothom, mentre que les mesures d'estímul només afectaran els nous pares.

Altres consideren que la mesura busca atreure treballadors a l'empresa, en un context de molta competitivitat per buscar nou talent. Altres multinacionals del sector, com Google o Facebook, ofereixen menys permisos de maternitat i paternitat, que als Estats Units no estan regulats per llei i depenen de cada empresa.

stats