Cinema

Disney prepara la preqüela d''Aladí i la llàntia meravellosa'

La nova pel·lícula se centra en la figura del Geni i com aquest va acabar dins la llàntia

'Aladí i la llàntia meravellosa' ja té preqüela. Tal com l'estudi Disney ja ha fet altres cops, els personatges de la pel·lícula d'animació basada en el conte popular 'Les mil i una nits' seran interpretats per actors reals a 'Genies', una comèdia d'aventures que té com a protagonista el Geni, personatge secundari en la pel·lícula i a qui  Robin Williams va donar veu el 1992.

El guió realitzat per Damian Shannon i Mark Swift, autors de 'Freddy contra Jason' o el 'remake' de 'Divendres 13', explica com el Geni va acabar dins la llàntia en la primera part. Però els plans de Disney van més enllà d'aquesta preqüela, ja que, si funciona, produiran l'adaptació d' 'Aladí i la llàntia meravellosa' com a pel·lícula d'acció real.

Una estratègia d'èxit

L'estudi continua així amb l'estratègia que ha seguit fins ara i que li ha donat tants èxits, com és el cas de l'adaptació de  Tim Burton de la cinta 'Alícia al país de les meravelles', amb la qual va recaptar 1.025 milions d'euros el 2010, la preqüela d''El màgic d'Oz', que va recaptar 500 milions d'euros, ' Maléfica', que va aconseguir 760 milions d'euros i, la més recent, 'La ventafocs', film dirigit per Kenneth Branagh que va recaptar 540 milions d'euros.