Premi
Cultura 13/10/2011

Albert Espinosa guanya el premi Protagonistas 2011 de Literatura

L'escriptor, director, actor i guionista de teatre, cine i televisió ha estat guardonat pel llibre 'Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue'm vine'. Els premis d'enguany també han reconegut les trajectòries de Loquillo (música) i Carlos Latre (humor)

Acn
1 min
Albert espinosa: "

BarcelonaAlbert Espinosa ha guanyat el premi Protagonistas 2011 en la categoria de Literatura pel seu llibre Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue'm vine (Rosa dels Vents, 2011). És el reconeixement per "haver cobert amb èxit les múltiples facetes de la literatura" i per "demostrar que es pot arribar a la categoria d'escriptor total gràcies a la inspiració, la creativitat i l'instint de superació". Aquest guardó l'atorga des de fa 15 anys el periodista Luis del Olmo, responsable del programa radiofònic Protagonistas de Punto Radio. Altres guardonats de l'edició d'aquest any són la periodista Ana Pastor, la Selecció Espanyola de Bàsquet (Esports), l'actor José Coronado (Cinema), Loquillo (Música) i Carlos Latre (Humor). La cerimònia d'entrega dels premis es farà el 14 de novembre a Barcelona.

Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue'm vine és el tercer llibre d'Espinosa, després de El món groc i Tot el que haguéssim pogut ser tu i jo si no fóssim tu i jo. Tota la seva obra ha superat el mig milió d'exemplars venuts i de l'última novel·la n'ha venut 350.000. Espinosa també ha aconseguit un gran èxit amb la sèrie de televisió Polseres Vermelles, guardonada amb el premi al millor guió Seoul International Drama Awards i que aviat s'emetrà a tot l'Estat espanyol pel canal TNT de la plataforma Digital Plus.

stats