Art
Cultura 17/12/2010

Vint anys d'Art Barcelona

L'Associació de Galeristes d'Art Contemporani ha creat un itinerari per vint galeries i prop de 100 artistes

Redacció
1 min
Els galeristes d'Art Barcelona

BarcelonaSota el lema de descobrir, defensar i difondre l'art contemporani i amb motiu dels vint anys de l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de Barcelona, Art Barcelona proposa un recorregut per una vintena de galeries amb exposicions simultànies programades fins al gener.

La iniciativa, comissariada per Daniel Giralt-Miracle, mostra el paper dels galeristes i la funció cultural de les galeries com a espais oberts per a tots els públics on es donen a conèixer tant artistes nacionals com les propostes internacionals més interessants.

Al llarg de vint anys, trenta-cinc galeries han mostrat el treball de vuit-cents artistes; en aquesta ocasió, Trama, Àngels Barcelona, Senda, Carles Taché, Joan Prats, Eude, Kowasa i René Metras formen part de les vint galeries que exhibeixen les obres de José Cobo, Oleg Doug, Joan Fontcuberta, Alberto García-Alix, Liu Guangyun, Helle Jetzig o Manolo Valdés, entre d'altres.

Les exposicions, que es podran visitar fins a finals de gener, es complementen amb la mostra Liaisons, que aborda les relacions (les complicitats i les desavinences) que mantenen vint-i-quatre artistes amb els seus galeristes. L'exposició es podrà veure fins al 9 de gener a l'Arts Santa Mònica.

stats