MÚSICA
Cultura 04/01/2012

Els 10 grans concerts del 2012

Artic Monkeys, Bunbury, Pitbull, James Morrison, Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat o Lenny Kravitz són alguns dels concerts de masses d'aquest any

Ara
2 min
Bruce Springsteen

BarcelonaArtic Monkeys: La banda de rock indie liderada per Alex Turner ve a Espanya per presentar el seu darrer disc, Suck it and see. El grup ofereix dos únics concerts a Espanya: el 27 de gener a Madrid i el 28 al Palau Sant Jordi de Barcelona. Suck it and see és el seu quart disc d'estudi després d'un parell d'anys de gira per mig món. Un disc produït per James Ford que inclou temes com She's thunderstorms, Black Treacle o Brick by brick.

Pitbull: Armando Christian Pérez, més conegut com Pitbull, actuarà al Pavelló Olímpic de Badalona el dia 26 de gener. Un dels rapers més sol·licitats actualment vindrà a presentar el seu darrer disc, Planet Pit, on destaquen cançons com Give Me Everything, amb Ne-Yo, Afrojack i Nayer, o Rain Over Me, amb Mark Anthony.

Bunbury: El 21 de gener l'excantant d'Héroes del Silencio actuarà al Sant Jordi Club, on presentarà el seu darrer treball, Licenciado Cantinas.

Estopa: Estopa 2.0 és el darrer treball del duet de Cornellà, i l'estaran presentant al Palau Sant Jordi el 25 de febrer. La primavera és el primer single del seu setè disc després de tres anys de descans.

Manolo García: Amb Los días intactos, Manolo García iniciarà el 10 de febrer a Roquetas (Almeria) un tour per tot Espanya. Múrcia, València o Màlaga són alguns dels indrets on actuarà. Del dia 4 a l'11 de maig actuarà al Teatre Colisseum de Barcelona.

Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat: Els que van ser Dos pájaros de un tiro l'any 2007, Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat, tornaran als escenaris amb Dos pájaros contraatacan, una gira en la qual presentaran conjuntament La orquesta del Titánic, i actuaran el 13 de setembre al Palau Sant Jordi.

Bruce Springsteen: El cantant dels Estats Units Bruce Springsteen publicarà un nou disc i iniciarà la corresponent gira mundial el 13 de maig a l'Estadi Olímpic de Sevilla. Dies després, el 18 de maig, actuarà a Barcelona, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Lenny Kravitz: El Sant Jordi Club obrirà les portes el dia 3 de juny al carismàtic cantant, que vindrà a presentar el seu disc Black and white America.

I encara queden les grans incògnites de Madonna, que podria anunciar alguna parada espanyola dins la seva imminent nova gira internacional, i els Rollings Stones, que podrien reunir-se per a un gran tour amb motiu del 50è aniversari de la seva constitució.

stats