Música
Cultura 28/02/2019

Bad Bunny, una estrella llatina per al Sónar 2019

També se sumen al festival Lil Uzi Vert, Acid Arab i The Matthew Herbert Brexit Big Band

Ara
1 min
Bad Bunny actuarà al Sónar 2019

BarcelonaEl porto-riqueny Benito Antonio Martínez Ocasio, més conegut com a Bad Bunny, és una de les noves incorporacions al cartell del Sónar que ha fet públic el festival aquest dijous. Bad Bunny, estrella del 'trap' i el 'reggaeton', va publicar a finals del 2018 el disc 'X 100pre', que inclou col·laboracions de Drake (el superèxit 'Mia') i Diplo, a més d'altres 'hits' com 'Solo de mí'. L'artista de Puerto Rico serà, doncs, un dels atractius de l'edició 2019 del Sónar, que se celebrarà a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat els dies 18, 19 i 20 de juliol.

A més de Bad Bunny, també s'ha confirmat la presència d'una altra figura del 'trap', el nord-americà Lil Uzi Vert, llegendes del house com Louie Vega i Honey Dijon, i els ritmes d'arrel oriental dels parisencs Acid Arab. Una de les incorporacions especials a la programació del Sónar és la de la Brexit Big Band, el nou projecte de l'imprevisible Matthew Herbert, que protagonitzarà el concert de cloenda del festival al Teatre Grec el 21 de juliol. Herbert, crític amb el Brexit, comptarà amb la col·laboració del Cor Pilot de l'Esmuc, format per cinquanta veus.

També se sumen al cartell del Sónar Daito Manabe, DJ Krush, Neon Chambers, Quiet Ensemble, Hamill Industries & Shelly, Los Voluble, Territoire, Berlinist, Diego Navarro, Lil Moss, Tutu, Fake Guido i Macromassa, entre d'altres. Tots aquests noms completen de moment una programació de la qual ja es coneixia la presència d'A$AP Rocky, Skepta, Arca, Disclosure, Paul Kalkbrenner, Kaytranada, Dixon, Vince Staples, Amelie Lens, Daphni, Maya Jane Coles, DJ Koze, Jlin, Holly Herndon, Deena Abdelwahed, Lotic, Nicola Cruz i Bad Gyal.

stats