Cultura 03/04/2014

El 'Boig per tu' de Shakira, la cançó més viral al món a través de Spotify

La versió catalana també continua entre les 3 més escoltades a iTunes Espanya

Ara
1 min

BarcelonaMés rècords per al 'Boig per tu' de Shakira. Després d'una setmana encapçalant les vendes a iTunes Espanya –actualment se situa en la tercera posició–, la versió catalana de la cantant colombiana s'ha convertit en la més viralitzada al món a través de Spotify, segons una llista d'Associated Press recollida per 'Abc News'. El llistat, que es basa en les dades entre el dilluns 24 de març i el diumenge 30, sorgeix de dividir el nombre de persones que han compartit la cançó amb el nombre de persones que l'han escoltat a través de Facebook, Tumblr, Twitter i Spotify.

La cantant colombiana ha inclòs al seu àlbum 'Shakira' la cançó de Sau en homenatge "als dos catalans més importants de la meva vida", segons ha dit, en referència a la seva parella, Gerard Piqué, i el seu fill, Milan.

La decisió de Shakira de cantar un tema en català va suscitar, els dies posteriors al seu llançament, polèmica a la xarxa, on va rebre crítiques i lloances.

La cantant també va penjar al seu canal de YouTube un vídeo on se la veu amb el seu equip durant la gravació del tema.

La cançó catalana apareix només a l'edició de luxe de l'àlbum. No obstant això, les dues versions del disc inclouen "una adaptació" en castellà batejada amb el nom de 'Loca por ti' en l'edició estàndard.

stats