El 'Daily News': “Shakira provoca enuig a Espanya per cantar una cançó en català”

El diari de Nova York explica que la cantant ha estat qualificada de "traïdora", "estúpida" i "fastigosa"

Ara
1 min

Barcelona"Traïdora", "estúpida" i "fastigosa" són només tres dels adjectius publicables que expliquen la reacció que ha despertat en les xarxes socials a Espanya la notícia que el nou àlbum de Shakira inclou una cançó en català, el popular 'Boig per tu' dels Sau. Els adjectius han estat recollits pel diari de Nova York 'Daily News', que s'ha fet ressò de la polèmica.

En un article titulat "Shakira provoca enuig a Espanya per cantar una cançó en català" el diari explica que el motiu de les reaccions adverses és que molts han considerat que en incloure el tema en el seu àlbum l'artista "dóna suport la polèmica demanda" sobre la independència de Catalunya.

"Disparen contra Shakira a Espanya", diu l'article, que destaca que "centenars de persones han demostrat el seu enuig a internet". La peça recull algunes d'aquestes piulades, com la que deia: "'Shakira cantant en català? Em fa venir ganes de vomitar'".

L'article explica que Shakira no ha fet cap comentari sobre els insults, i també deixa clar que mai no s'ha pronunciat sobre la qüestió sobiranista.

stats