Cultura 06/08/2021

Charlie Watts no actuarà en la pròxima gira dels Rolling Stones

El bateria es recupera d'una intervenció mèdica

Ara
1 min
Charlie Watts

BarcelonaCharlie Watts no actuarà en la pròxima gira nord-americana dels Rolling Stones. El bateria es recupera d'una intervenció mèdica, segons un comunicat que no especifica quina, i els metges li han aconsellat descansar i recuperar-se abans de tornar a la carretera. "Estic treballant molt per estar completament en forma, però he acceptat, seguint el consell dels experts, que això trigarà una mica", diu Watts.

Watts i la resta de membres de la banda –Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood– voregen els 80 anys (Watts ja els té). La banda ha fet més de 40 gires, i és un dels quartets de rock més duradors i amb èxit de tots els temps. El substituirà Steve Jordan, que també és bateria i ha treballat amb projectes en solitari de Richards.

Els Stones van cancel·lar la gira a causa de la pandèmia. Fa unes setmanes, la banda va anunciar dates reprogramades per a la seva gira als Estats Units, que començarà al setembre. Jagger es va sotmetre a una cirurgia de reemplaçament de vàlvula cardíaca el 2019 i va tornar als escenaris després de dos mesos, quan els Rolling Stones van iniciar una gira per Nord-amèrica.

stats