Cinema
Cultura 09/12/2011

Un pròleg del nou film de Batman es projectarà als IMAX de Palma

L'extracte de 7 minuts d''El caballero oscuro: La leyenda renace' es projectarà abans de 'Misión Imposible 4: Protocolo fantasma' als cinemes Cinesa Festival Park IMAX

Ara
1 min
Bane, el nou dolent de la saga de Batman

BarcelonaChristopher Nolan, el director de El caballero oscuro: La leyenda renace, tercer lliurament de la saga cinematogràfica de Batman, va presentar a Los Angeles un pròleg de la pel·lícula de 7 minuts davant d'un grup de periodistes, tot animant el públic que vagi a veure la cinta als cinemes IMAX quan s'estreni.

La cita va ser el 8 de desembre en una sala dels estudis Universal amb pantalla IMAX i va començar amb una curta introducció a càrrec de Nolan. A continuació es van mostrar 7 minuts de la pel·lícula ja muntats amb la banda sonora. El pròleg comença amb un discurs del comissari Gordon (Gary Oldman) en el funeral de Harvey Dent. A continuació, l'acció es trasllada a un avió en ple vol: és la presentació de Bane (Tom Hardy), el nou dolent de la saga, que escapa d'una situació compromesa i salta de l'avió de forma rocambolesca, acompanyat d'una altra persona. El pròleg conclou amb un muntatge d'imatges de Batman (Christian Bale) i Catwoman (Anne Hathaway) en el seu uniforme, i de Bane sembrant el terror amb una màscara estripada de Batman a la cara.

El caballero oscuro: La leyenda renace s'estrena el 26 de juliol a l'estat espanyol. La distribuïdora de la cinta, Warner Bros ha confirmat que el pròleg es podrà veure als cinemes IMAX espanyols IMAX Parquesur de Leganés i Cinesa Festival Park IMAX de Palma abans de la projecció de Misión imposible 4: Protocolo fantasma, que s'estrena el proper 16 de desembre. Tanmateix, els representants de Warner Bros han comentat que els materials no estaran disponibles la data de l'estrena i que el pròleg no es projectarà fins al cap d'uns dies, tot i que no han precisat la data exacta.

stats