Cinema
Cultura 24/07/2013

Els nous films de David Trueba i Álex De la Iglesia es veuran a Sant Sebastià

En seccions paral·leles del festival es presentarà 'Familiy Tour', del nou valor de l'Escac Liliana Torres, i s'estrenarà el documental de Francesc Relea sobre Serrat i Sabina, 'El símbolo y el cuate'

Ara
1 min

BarcelonaEl Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià ha presentat aquest dimecres la programació espanyola de la seva pròxima edició, que tindrà lloc del 20 al 28 de setembre. En la secció oficial hi figuren autors consagrats com Álex de la Iglesia, que presentarà fora de competició 'Las brujas de Zugarramurdi', i David Trueba, amb 'Vivir es fácil con los ojos cerrados', que protagonitzen Javier Cámara i Ariadna Gil. Aquesta secció també acollirà el debut de Fernando Franco, 'La herida', i un nou treball de Manuel Martín Cuenca, 'Canibal'. La programació també inclou la producció catalana 'Enemy', dirigida pel canadenc Dennis Villeneuve.

En seccions no competitives, Sant Sebastià veurà també la presentació en societat de directors com el nou descobriment de l'Escac, Liliana Torres, que estrenarà 'Family Tour', un film de caire autobiogràfic que transcorre en el si de la família de la directora i en què el repartiment el formen els mateixos pares, cosins i oncles de la realitzadora. Un altra 'opera prima' del festival serà el documental 'El símbolo y el cuate', del periodista Francesc Relea, que protagonitzen Joan Manel Serrat i Joaquín Sabina, que utilitza el context d'una gira per l'Amèrica Llatina per explicar la història de la relació dels dos músics amb Amèrica del Sud.

stats