'Rave' mortal
Cultura 22/08/2011

Dos morts i un afectat greu després d'una 'rave' a Madrid

Els amics dels joves morts han declarat a la policia que havien participat en una festa a l'aire lliure on van consumir cocaïna, 'speed' i estramoni, entre altres substàncies

Efe
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Dos joves de 18 anys han mort i un altre està hospitalitzat en estat greu després d'assistir a una festa rave celebrada a prop de Getafe (Madrid). La policia creu que la causa de la mort va ser una sobredosi de droga, ja que els cossos van aparèixer als voltants d'un riu, separats per diversos centenars de metres i amb diverses hores de diferència, sense senyals de violència. Fins a saber els resultats de les anàlisis forenses, la hipòtesi de la sobredosi de droga ve refermada per les declaracions dels amics de les víctimes, que han confirmat que els joves havien participar en una rave en una zona coneguda com l'Aldehuela i que allà van consumir cocaïna, speed i estramoni, entre altres substàncies. L'estramoni és una planta que conté components tòxics i que de vegades es fa servir per les cerimònies de xamans.

Una trucada al Summa passades les 18 h va alertar que una parella que passejava per una àrea rural de Perales del Río, que pertany al municipi de Getafe, havia trobat un cos d'un jove en estat inconscient. En arribar, els sanitaris van comprovar que el jove havia mort feia diverses hores, segons fonts d'Emergències Comunitat de Madrid. Més tard, cap a les 23 h i seguint el curs del riu, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Getafe van trobar el cadàver d'un jove i a un altre en estat greu, que ha estat ingressat a l'hospital d'aquesta localitat.

stats