Cultura 26/04/2012

La candidatura 'Centrados' preveu major participació i una entitat de gestió sortint "més unida"

L'agrupació d'Iván García Pelayo es veu amb "importants opcions" per liderar la SGAE centrant-se n la situació econòmica i financera, la relació amb l'autor i la transparència

Efe
1 min

MadridIván García Pelayo, portaveu de la coalició 'Centrados' en les eleccions que avui celebra la Societat d'Autors i Editors d'Espanya (SGAE), preveu una major participació en aquests comicis i que dels resultats en surti una entitat de gestió "més unida que fa un any".

A les portes del Palacio de Longoria de Madrid, on es celebren els comicis, Pelayo ha valorat que creu que la seva candidatura té 'importants opcions' i que els resultats 'es concentraran entre 3 o 4 agrupacions'. El candidat de 'Centrados' considera entres les seves tres prioritats la situació econòmica i financera, la relació amb l'autor perquè recuperi la seva identitat i la transparència.

García Pelayo també ha volgut desvincular 'Centrados' de la gestió de Teddy Bautista al capdavant de la SGAE, considerant "infantil i una simplesa" que se'ls compari amb la línia de l'anterior directiva. "Nosaltres tenim un programa i som una candidatura seriosa. Som 'Centrados', aquí hi cap tothom, ha sentenciat.

stats