Cultura 08/08/2014

"Esto han tenido que ser los catalanes, Torrente": el tràiler de 'Torrente 5'

La nova pel·lícula de Santiago Segura, amb Jesulín i Julián López, s'estrenarà als cinemes el 3 d'octubre

Ara
1 min

BarcelonaEl tràiler de 'Torrente 5: operación Eurovegas' s'ha fet públic avui al canal de YouTube de Santiago Segura. La nova pel·lícula s'estrenarà als cinemes el 3 d'octubre.

La pel·lícula se situa al Madrid de 2018. Després de passar una temporada a la presó, José Luis Torrente s'enfronta a un país que no reconeix. "La societat que ell coneixia havia canviat". "El seu món s'havia ensorrat", afirma el tràiler –i aquí s'hi inclouen els 'drames' dels ciutadans negres, dels catalans (a qui culpen d'haver ultratjat la tomba del Fary) i la destrucció de l'estadi Vicente Calderón–. "Res no el podia aturar", afirma el vídeo. Torrente prepara un gran cop junt amb altres perdedors desencisats amb el sistema.

Segura s'ha rodejat d'actors com Julián López, Angy Fernández, Carlos Areces, Fernando Esteso, Neus Asensi i personatges tan populars com Jesulín de Ubrique, Florentino Fernández, Barragán, Cañita Brava, El Langui, la presentadora Anna Simon i fins i tot el nord-americà Alec Baldwin. El pressupost de la cinta es de 8,5 milions d'euros. La pel·lícula anterior va recaptar 19 milions ('Torrente 4: Lethal Crisis'), i 22 milions la més taquillera ('Torrente 2: Misión en Marbella').

stats