Cinema
Cultura 30/03/2015

El guitarrista de Queen desmenteix que Sacha Baron Cohen torni al 'biopic' de Freddie Mercury

L'actor i humorista britànic va abandonar el projecte el 2013 per discrepàncies amb els membres de la banda

Europa Press
1 min
L'actor Sacha Baron Cohen no interpretarà Freddy Mercury

MadridBrian May, guitarrista de Queen, ha desmentit en la pàgina oficial del grup que el polèmic actor Sacha Baron Cohen hagi tornat al 'biopic' sobre Freddie Mercury i ha aclarit que es tractava d'una broma del mànager de la banda, Jim Beach.

Segons 'Daily Mail', Beach va dir en un discurs que havien aconseguit "convèncer Sacha Baron Cohen per què escrigui, produeixi i dirigeixi aquesta pel·lícula i, sobretot, que la protagonitzi". May ha comentat que tot ha estat un malentès i que el mànager ho havia dit irònicament, "temo que algunes persones s'hagin pres aquestes declaracions seriosament", explica.

Baron Cohen, conegut per 'El dictador' o 'Borat', ja havia abandonat el projecte el 2013 per discrepàncies amb els membres de la banda. L'actor volia que el film ho expliqués tot sobre la tumultuosa vida del cantant –encara que això comportés qualificar la pel·lícula per a majors de 18 anys–, però els productors i els membres de Queen optaven per una versió més amable i apta per a tots els públics.

Des que l'actor va marxar del projecte s'han considerat múltiples opcions per donar vida al cantant, com ara Ben Whishaw ('Skyfall'), que és el nom que sona amb més força. La pel·lícula sobre Freddie Mercury segueix estant en fase de preproducció, sense director, guionista, actors ni data d'estrena.

stats