Cinema
Cultura 16/10/2014

Ryan Gosling, Ewan McGregor, Jared Leto, Ethan Hawke i Justin Theroux: els candidats per protagonitzar 'Dr. Strange'

Després de la renúncia de Joaquin Phoenix, continua el ball de noms per interpretar el Bruixot Suprem a l'adaptació al cinema d'un dels personatges clàssics de Marvel

Ara
1 min
Ryan Gosling a Canes

BarcelonaRyan Gosling és l'últim nom que s'afegeix a la llista d'actors que podrien protagonitzar 'Dr. Strange', la pel·lícula que prepara Marvel a partir del clàssic personatge de còmic creat el 1963 per Stan Lee i Steve Ditko. Conegut com el Bruixot Suprem, Dr. Strange el gran referent de l'univers sobrenatural de Marvel.

Segons els rumors que van circular durant la darrera Comic-Con de San Diego, Joaquin Phoenix tenia tots els números per interpretar el paper, però finalment l'actor va rebutjar l'oferta de Marvel. La renúncia de Phoenix ha provocat un ball de candidats entre els quals hi ha Gosling, Ewan McGregor, Justin Theroux, Jared Leto i Ethan Hawke, que segons The Hollywod Reporter són els millors situats per aconseguir el paper. Però entre els noms que han sonat els últims dies també hi han els de Matthew McConaughey, Oscar Isaac, Keanu Reeves i Jake Gyllenhaal.

stats