Música
Cultura 17/07/2015

Howe Gelb i M. Ward encapçalen el cartell de l'Altaveu

Joan Miquel Oliver, Christina Rosenvinge, Nacho Vegas, Sidonie i Senior i el Cor Brutal també actuen al festival de Sant Boi

Ara
1 min
EL NOU FOLK NORD-AMERICÀ
 M. Ward va inaugurar l’escenari amb una versió  crua i sòbria de Primitive girl.

BarcelonaEl projecte conjunt dels cantautors nord-americans Howe Gelb i M. Ward encapçalarà el cartell de la 27a edició de l'Altaveu, que se celebra a Sant Boi del 10 i 12 de setembre –una jornada més que les anteriors edicions– als espais habituals del festival: la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià.

L'altre nom internacional de la programació serà el cantant, multi instrumentista i 'performer' Dorian Woods. Però per l'Altaveu també passaran artistes destacats de l'escena catalana i espanyola com Sidonie, Joan Miquel Oliver, Christina Rosenvinge, Nacho Vegas i Senior i el Cor Brutal i Amparo Sánchez presentant el seu espectacle íntim 'Amparo Sánchez en acústic'.

Els grups emergents també tindran el seu lloc a l'Altaveu gràcies a Obeses i RIU, juntament amb els finalistes del concurs Altaveu Frontera. I els alumnes de les diferents acadèmies de dansa de la ciutat portaran a escena l'espectacle de dansa Sant Boi Urban Dance.

stats