Cultura 19/06/2012

Isona Passola: "Que llegeixin Teixidor, s'ho passaran molt bé, no se'n penediran i el reviuran"

La productora de la pel·lícula 'Pa negre' afirma que Teixidor "explicava molt bé el nostre país" en la situació de la postguerra i amb un "llenguatge prodigiós", i es declara satisfeta que l'èxit del film hagi dut a parlar més de l'escriptor

Ara
1 min

BarcelonaIsona Passola ha destacat aquesta tarda que Emili Teixidor "si una cosa ha estat és un gran creador de personatges i de situacions molt dures, fetes des de dins", en declaracions al 324. Segons Passola, Teixidor "explicava molt bé el nostre país en la situació de misèria moral de la postguerra".

La productora de la pel·lícula 'Pa negre' també ha dit que està satisfeta que el film hagi "ajudat a difondre la trajectòria absolutament digna de la seva literatura", i que el llenguatge de l'escriptor és "prodigiós".

Passola també ha destacat: "Per l'únic que estic tranquil·la és perquè amb l'èxit de 'Pa negre' sempre s'ha parlat de l'Emili", cosa que, afirma, ha ampliat els horitzons de la seva obra. Finalment, ha exclamat: "Que el llegeixin pels quatre costats, s'ho passaran molt bé, no se'n penediran i el reviuran".

stats