Cinema
Cultura 16/03/2015

Jamie Dornan: “Actuaré a les seqüeles de '50 ombres d'en Grey'”

L'actor britànic ha desmentit que la seva dona li impedeixi continuar en el projecte

Europa Press
1 min
Jamie Dornan / ENTERTAINMENT WEEKLY

MadridEl protagonista de '50 ombres d'en Grey', Jamie Dornan, ha confirmat que sí que protagonitzarà les seqüeles de la saga eròtica i ha desmentit els rumors que apuntaven que la seva dona, Amelia Warner, no volia que continués en el projecte pel contingut sexual de les pel·lícules. Segons publica el Daily Mail, l'actor participarà a '50 ombres més fosques' i '50 ombres alliberades'. “La idea és fer honor a la trilogia i actuar en les tres pel·lícules”, ha explicat Dornan.

L'actor també ha tret importància a la suposada falta de química entre ell i la seva companya de repartiment, Dakota Johnson, que interpreta a la universitària Anastassia Steele: “No haurien filmat la cinta amb nosaltres si hi hagués un problema de química”. Tant Dornan com Johnson estan renegociant els seus contractes i el seu sou després de l'èxit comercial de la primera pel·lícula, ja que, tot i que s'han recaptat més de 493 milions d'euros, els protagonistes “només” van rebre aproximadament 237.000 euros cada un (més el bonus per taquilla).

Universal, la productora, ha de solucionar encara molts problemes -dues estrelles descontentes, l'absència de director pel nou film i les aspiracions de l'escriptora a tenir el control absolut de la pel·lícula i crear-ne el guió- si vol començar a rodar la segona part de la saga a principis de l'any que ve amb la intenció d'estrenar-la el 2017, tot indica que de nou el dia de Sant Valentí.

stats