Cinema
Cultura 09/03/2015

Jamie Dornan tornarà a ser Christian Grey per 11 milions d'euros

L'actor ha acceptat el paper tot i la pressió mediàtica, les crítiques al film i les suposades disputes matrimonials arran de la pel·lícula

Europa Press
1 min
Jamie Dornan / ENTERTAINMENT WEEKLY

MadridTot i els rumors que apuntaven que Jamie Dornan no tornaria a ser Christian Grey a la segona part de la saga 'Cinquanta ombres d'en Grey', finalment s'ha confirmat la seva participació. El motiu ha estat, probablement, la sucosa oferta d'11,1 milions d'euros, segons informa el 'Daily Star'. Sembla, doncs, que la pressió mediàtica, les crítiques i les possibles disputes matrimonials no han estat motiu suficient per rebutjar l'oferta.

La pel·lícula ha recaptat 463 milions d'euros, una xifra que ha sobrepassat les previsions d'Universal Pictures i Focus Features, que van invertir-hi quasi 37 milions. El problema dels productors ara és trobar substituts per als guionistes i per a Sam Taylor-Wood, la directora del primer film, que ha decidit renunciar a fer la seqüela després de les baralles constants amb l'autora dels llibres, E. L. James.

Dornan es troba actualment a Londres per començar el rodatge d''Anthropoid', basada en la història real de dos soldats txecoslovacs a qui, en plena invasió nazi, els ordenen complir la missió d'assassinar Reinhard Heydrich, el segon de les SS i la mà dreta de Heinrich Himmler.

stats